Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan energifaktanorge.no samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

OED og databehandler Last Friday er behandlingsansvarlig fo virksomhetens behandling av personopplysninger.

Behandlingen gjennomføres i tråd med personopplysningsloven herunder EUs personvernforordning og tilhørende forskrifter. Dette omfatter tekniske og administrative tiltak, regelverk og kompetanse hos medarbeidere.

Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når de samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven§ 19) og generell informasjon om hvordan vi behandlerpersonopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Personopplysninger
Personopplysninger vil finnes på nettsteder i form av omtale og beskrivelser i form av redaksjonelt innhold og i ulike formater: som tekst, lyd eller bilder i videofiler.
Energifaktanorge.no lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder via Google Analytics og Algolia søk.
Energifaktanorge.no samler inn opplysninger om besøkende på nettstedet. Formålet med bruk av statistikk er å forbedre og videreutvikle våre nettsteder til å være brukervennlige nettsider. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Oppdatert: 09.12.2021